Open Smiles: Com pots col·laborar amb nosaltres

frase escrita en neó de colors: dona més del que agafes'

A Open Smiles, la col·laboració de la comunitat és fonamental per a la nostra missió de fomentar una societat més igualitària i una economia circular. Hi ha diverses maneres en què pots contribuir al nostre treball i ajudar-nos a aconseguir un impacte positiu. Aquí t’expliquem com pots col·laborar amb nosaltres:

Fes-te amic

Una de les millors maneres de donar suport a Open Smiles és fent-te soci. Com a soci, formaràs part d’una comunitat compromesa amb la transformació social i cultural. A més, rebràs informació exclusiva sobre els nostres projectes, esdeveniments i activitats. La teva contribució com a soci ens ajuda a mantenir i expandir els nostres programes i iniciatives. Fes-te soci avui mateix i sigues part del canvi!

Fés un donatiu

un billet de dollar i unes monedes

Els donatius són essencials per al sosteniment i creixement de les nostres activitats. Cada aportació, per petita que sigui, marca una gran diferència en la nostra capacitat per dur a terme projectes socioculturals i comunitaris.

Pots fer un donatiu únic o convertir-te en donant recurrent per oferir suport continuat. Els teus donatius ens permeten seguir creant esdeveniments, tallers i iniciatives que promouen la creativitat, la inclusió i el desenvolupament local.

Col·labora amb nosaltres fent un donatiu i ajuda’ns a continuar inspirant somriures.

Participa a un projecte

person holding u s dollar banknotes

Una altra manera de col·laborar amb Open Smiles és participant activament en els nostres projectes. Sempre estem buscant voluntaris amb ganes de contribuir i fer una diferència positiva a la comunitat.

La teva participació pot incloure des de l’organització d’esdeveniments fins a l’ajuda en activitats logístiques o la col·laboració en projectes de comunicació i màrqueting.

Participar en un projecte no només t’ofereix l’oportunitat de donar suport a una bona causa, sinó que també et permet adquirir noves habilitats i conèixer gent amb interessos similars.

La teva col·laboració és vital per al nostre èxit i per continuar avançant en la nostra missió. Ja sigui fent-te soci, fent un donatiu o participant en un dels nostres projectes, cada acte de suport ens ajuda a construir una societat més justa, inclusiva i creativa.

Tens una proposta? Envia’ns-la!

Descobreix com pots començar a col·laborar i formar part de la nostra missió. Estem emocionats de comptar amb tu en aquest viatge cap a un futur més brillant i equitatiu.

Tens una proposta? Envian’s-la! –>

Home » Open Smiles: Com pots col·laborar amb nosaltres